Vilka drömmar har du egentligen?

Börjar man gräva i sig hittar man nog de mest skiftande önskningar och drömmar. Kanske sådant man inte ens funderat på tidigare, men som man verkligen skulle vilja ha. På en amerikansk sida hade man ställt frågan: “Vad skulle du göra om du fick en miljon dollar”, och svaren var väldigt skiftande – genomtänkta eller spontana – och svaren var väldigt många. En del verkar ha funderat på det här länge. Andra verkade bara slänga ur sig det första de kom att tänka på. Vissa blandade hej vilt mellan det ena och det andra: “Jag skulle köpa en liten sjöstuga i ödemarken som jag skulle besöka för att få frid och komma i harmoni med natur och människor. Resten av pengarna skulle jag ge bort. Jag skulle skriva “ha en trevlig dag” på 100-dollarsedlar och bara ge bort dem slumpmässigt tills de var borta.”
Eller den här lätt kommunistdiktatoriska välgöraren: “Jag skulle bygga en by för alla nära och kära och ge dem alla ett hem att äga och bygga en fabrik som ger dem jobb – för dem som behöver ett jobb – eftersom deras jobb, som det ser ut nu, ges bort av regeringen till utlandet.”
Många skiftande drömmar. Flera behövs det verkligen en miljon dollar för att förverkliga. Andra kan man klara med ett par tusen. Men har man inte de pengarna, så förblir drömmen en dröm. Men lös det problemet genom att gå in på www.onlinelån.se och läs hur du tar et lån.