Upplev när ditt favoritlag spelar en Champions League-match – från läktarplats?

Intresserad av att uppleva när ditt favoritlag spelar en Champions League-match – från läktarplats? Det svenska resesportföretaget LA Travel är då den givna startpunkten. Låt LA Travel ta hand om flyg- och hotellbokningarna, samt att fixa matchbiljetter. Och så kan du fokusera på att ha det roligt.

LA Travel, som har funnits sedan 2003, erbjuder resor till alla europeiska toppligor. Gå in på latravel.se redan idag och botanisera i det stora utbudet. På sajten hittar du även en mycket smart sökfunktion, där du bara behöver fylla i vilket lag som du vill se, varpå LA Travel letar upp förslag på resor till dig!

Smidigare än så kan det knappast bli att boka en resa! Och att använda sig av LA Travel är också alltid tryggt. Självklart så ger LA Travel rese- och prisgaranti. Det sistnämnda innebär att det pris du betala alltid ligger fast, oberoende av eventuella förändringar i valutakursen.

Under sina år i branschen så har LA Travel lyckats att knyta till sig flera välkända sportprofiler, som ger din resa en VIP-känsla, som det är svårt att sätta en prislapp på.

LA Travel är inte heller bara europeisk fotboll. Med det svenska sportreseföretaget så kan du åka till Nordamerika, för att uppleva NFL- och NHL-matcher via hockeyresor. Vidare arrangerar även LA Travel Formel 1-resor.

Förutom sport så kan du med fördel även anlita LA Travel när du och ditt företag planerar en kick-off-resa eller någon form av event. LA Travel kännetecknas av flexibilitet och ta således kontakt med företaget för att se vad LA Travel kan erbjuda just er.

LA Travel är sajten för dig som vill kunna boka en resa enkelt, tryggt och snabbt. När du väljer att anlita LA Travel så kan du verkligen alltid vara säker på att du befinner dig i goda händer! läs mer om f1-resor här

REAL MADRID
MILAN
ROMA
INTER