Skaffa dig då en Kendama, Den japanska leksaken

Är du intresserad av att försöka förbättra din koordination och koncentrationsförmåga? Skaffa dig då en Kendama! Den japanska leksaken har erövrat en hel värld.

Kanske beror populariteten som Kendamas åtnjuter på det faktum att leksaken är kul att tricksa med redan från första stund, men att det hela tiden går att lära sig nya saker och förfina sin teknik.

Konstruktionen är tillsynes enkel. Den ser ut som en hammare till vilken en boll är ansluten med en tråd. Och spelet går ut på att kasta upp bollen i luften och fånga den på hammarens olika ytor. För inspiration kan du kolla in några av de videos som du hittar på Spelexperten.com, där riktiga proffs visar upp sina färdigheter.

Köp din Kendama hos Spelexperten.com! Utbudet av Kendamas hos Spelexperten.com är mycket stort. Priserna är bra och leveranstiden ligger på endast 1-2 dagar. När du handlar din Kendama hos Spelexperten.com betalar du dessutom bara 49 kronor i fraktkostnad.

Det är alltid tryggt att handla hos Spelexperten.com. Företaget är Trygg E-handelscertifierat. Som kund hos Spelexperten.com kan du även välja mellan flera olika betalningslösningar. Glöm inte heller att du har 14 dagars ångerrätt när du handlar hos Spelexperten.com.

För mer information om villkor kan du surfa in på företagets hemsida. Och skulle du ha några frågor så ta direkt kontakt med företagets kundsupport, som nås på telefonnummer 026-18 24 27 eller info@spelexperten.com.

Ta chansen och bli en del av Kendama-rörelsen! När du väl provat att tricksa med en Kendama kommer du ha mycket svårt att slita dig från den. Och när du väl handlar en Kendama hos Spelexperten.com – passa på att köpa två. För du kan nog inte vara helt säker på att få ha din Kendama för dig själv! Lycka till med dina Kendama-övningar!