Resa till London

Att London är ett av svenskarnas mest populära resmål är inte alls konstigt. London har otroligt mycket att bjuda på. Det spelar ingen roll om man är intresserad av historia och kultur eller kanske shopping och nöjen, London har allt!

Ytterligare en anledning till att så många väljer att resa till London är förstås närheten. Det tar endast två timmar att flyga till London från Sverige och det finns flera olika flygbolag, som flyger direkt till London från flera olika platser i Sverige, att välja och vraka bland. De flesta brukar resa till London över en långweekend, men eftersom det finns så mycket att se och göra i London brukar det sällan räcka. Som tur är det enkelt att resa till London, och därför kan du dela upp din sightseeing i London på flera olika resor. Då slipper du stressa och istället kan njuta av den härliga internationella stämningen och storstadspulsen.

Vilken den bästa tiden att resa till London är beror helt på vad man är ute efter. Eftersom vädret för det mesta är bäst under sommaren och många har semester då är det väldigt många som väljer att resa till London under sommarmånaderna. Då kan både flygbiljetter och hotell vara dyrare, så vill man resa till London billigt och undvika de allra största turistmassorna kan man välja att resa till London under någon annan tidpunkt av året. London har nämligen något att erbjuda under alla årstider. http://www.londonfakta.se