När Leif ”Loket” Olssons Bingolotto var som mest populärt

När Leif ”Loket” Olssons Bingolotto var som mest populärt under mitten av 1990-talet var det som om hela Sverige stannade varje gång programmet drog igång. Sedan dess har man stadigt tappat tittare. Bingon är emellertid fortfarande populär, men numera är det framför allt på nätet som spelandet växer. Vill du veta mer om nätbingo? Gå i så fall till konsumentsajten bingoresurs.se. Här hittar du information om olika spelsajter och deras kampanjer. Konkurrensen bland spelbolagen hårdnar för varje år. För ständigt aktuell information om nätbingo, vänd dig till www.bingoresurs.se.

Bingo bygger på enkla regler och principer. När du spelar på nätet kan du dessutom få hjälp av datorn för att hålla reda på dina brickor. Många använder bingospelandet för att koppla av, men det finns också en hel del pengar att vinna för den som har lite tur. Den hittills största vinsten som betalats ut på en nätbingosajt uppgick till runt 2 miljoner kronor. Bingovinster är just nu skattefria om du spelar på en sajt vars huvudsakliga verksamhet är förlagd till EU/EES-området. Om du däremot till exempel spelar på hos ett amerikanskt spembolagblir du tvungen att betala en rejäl hacka till amerikanska skattemyndigheten IRS. Innan du börjar spela finns det således all anledning att läsa på. Det kan du enkelt göra på www.bingoresurs.se.

Om du spelar eller handlar på nätet ska du alltid vara försiktig. Spendera endast pengar på sajter du litar på! Vi på www.bingoresurs.se rekommenderar endast säkra sajter som tillämpar en strikt policy vad gäller datasäkerhet och personlig integritet. Spela säkert med hjälp av www.bingoresurs.se!