Museet i Amsterdam när du reser utan barn

Det finns ett mycket populärt museum som kan vara värt ett besök – om du reser utan barn, för då kanske det inte är så lyckat. Museet är nämligen Erotic Musem, som du hittar mitt inne i Red Light district. Detta ställe skapar de mest blandade känslor hos besökarna. Vissa skrattar, andra rodnar och en del kanske får lite nya idéer. I detta trevåningshus hittar du allt från gamla historiska sexuella artefakter till mer moderna påfund. Utställningarna visar allt från bilder, gamla meddelanden, statyer, vaxfigurer, maskiner, filmer och andra olika sorters sexuella konstverk.
De historiska momenten är för den moderna människan mer av kuriosakaraktär än chockande karaktär – ett tecken på hur mer frigjorda vi är idag. Dock finns det även en del moment som chockar även oss, som fotografier av ett par som urinerar på varandra. Något som nog kan uppröra en del. (Och ger andra idéer.)
När du gått genom museet kommer du till slut fram till en butik med erotiska souvenirer. Kanske du hittar hjälpmedel här att förverkliga idéer du fått.
Om du inte vill åka ända till Amsterdam för att gå på Erotisk museum finns det ett liknande i Köpenhamn. Men åker du till Amsterdam så finns det även en lång rad andra saker att hitta på i denna fantastiska stad – så varför inte ta en tur dit. Du kan få tips och uppslag på aktiviteter och billigt boende om du går in och läser på amsterdamhotel.se.