Många tycker att det är avslappnande att spela spel på nätet.

Många tycker att det är avslappnande att spela spel på nätet. Internets snabba framväxt har lett till en enorm snabb utveckling av nya typer av spel, men det har även medfört att äldre sällskapsspel som bingo fått en renässans. Allt färre besöker numera bingohallar, men samtidigt växer intresset på nätet i en rasande takt. Idag finns ett stort antal sajter som erbjuder en mängd varianter av bingo. Villkor och erbjudande skiftar ständigt. För att hålla dig uppdaterad, gå till http://www.bingogubben.se.

Hos Svenska Spel kan du välja att spela mot dig själv eller mot andra spelare. Klassisk Bingo är perfekt om du har några minuter över och behöver lite förströelse. En omgång tar vanligtvis inte mer än tre minuter och det är ny dragning var fjärde minut. Svenska Spel har satsat stora resurser på att utforma en användarvänlig chatt. Här är det lätt att lära känna andra spelarna. Dessutom har chattrummen en så kallad chattvärd. Han eller hon ställer ibland frågor till chattmedlemmarna. Den som snabbast svara rätt har chans på ett antal attraktiva extravinster.

Den som spelar på internet ska alltid vara försiktig. På www.bingogubben.se arbetar vi endast med seriösa sajter. När du använder dig av någon av de tjänster som listas på vår sida kan du känna dig säker. Dina personuppgifter krypteras. Transaktioner som involverar bank- eller kreditkort uppfyller de strängaste säkerhetskraven.

Om du har några frågor till oss på Bingogubben.se, använd dig då av webformuläret som du får fram genom att klicka på ”kontakt” i övre högra hörnet. Efter att vi mottagit din förfrågan hör vi av oss så snart vi kan.