Lösningen för klibbiga ledstänger på trätrappor

Har du någonsin dragit händerna längs ledstången på din trappa bara för att upptäcka hur klibbig den är? Plötsligt har du en okänd trögflytande och klibbig substans på dina händer och du vet inte ens vad det är? Se till att det inte kommer att hända igen. Följ de här stegen om hur man rengör klibbiga räcken på trätrappor så behöver du inte bry dig om det problemet i framtiden.
Blanda kokos- eller mineralolja med bakpulver tills du har en fastare konsistens. Applicera sedan blandningen med en mjuk trasa (helst av mikrofibrer). Rengör ledstången i cirkelrörelse tills området är fläckfritt. Torka därefter av ytan med en annan mjuk trasa. Gör detta på alla klibbiga områden. Detta kan också göras vid vanlig rengöring av dina träräcken.
Svep med händerna över dina släta träräcken. Ingen mer klibbig substans, utan istället en riktigt ren trappa. Du kan också anlita en professionell städfirma på trappstädning.biz, som gör jobbet om du vill ha tid över till annat.
Kanske blev du lite nyfiken av innehållet i den här texten och vill veta mer om trappstädning. En riktigt bra sida – med mycket vettig och bra information – är www.trappstädning.biz. Detta är en utmärkt sida att hitta mer information på.

Känner du att du inte orkar, eller inte har tid, att städa hittar du på sidan även en tjänst där du automatiskt kan begära in offerter från flera städfirmor i ditt område. Då kan du i lugn och ro välja den firma som tillgodoser dina behov bäst.

http://www.trappstädning.biz/trappst%c3%a4dning-priser/

http://www.trappstädning.biz/trappst%c3%a4dning-uppsala/