Lån via nätet idag

Du som behöver låna pengar bör först undersöka vilket kreditinstitut eller vilken bank som kan erbjuda de mest förmånliga villkoren. Alfabanken.se är ett fristående ombud som gör det möjligt för dig att lätt hitta det billigaste lånet. På vår hemsida kan du ansöka direkt om lån till bil, privatlån eller banklån. Du kan även få personliga råd av våra kunniga medarbetare. Ring 0770-455 903 dygnet runt.

Villkoren för billån skiljer sig från långivare till långivare. På Alfabanken.se har vi sammanställt användbar information så att du lätt kan hitta det lån som passar dig. Hos SEB, till exempel, måste du ha fyllt 22 år och kunna visa att du uppbär en inkomst på minst 150 000 kronor per år. Dessutom får du inte ha några tidigare betalningsanmärkningar.

Om du ansöker om billån hos Ikanobanken behöver du endast vara 20 år och ha en årlig inkomst på minst 125 000 kronor. Inte heller här får du ha några betalningsanmärkningar. Hos såväl HEB som Ikanobanken ligger det minsta möjliga lånet på 40 000 kronor.

Avbetalningen sträcker sig över ett på förhand överenskommet antal år, men du kan när du så önskar betala av hela summan. Tänk på att vara noggrann med att betala i tid. Många av oss lever hektiska liv och det är ibland svårt att hinna med alla vardagsbestyr, men det är onödigt att betala dyra dröjsmålsavgifter.

På Alfabanken.se kan du läsa mer om banklån och andra lån. Du kan även kontakta våra hjälpsamma medarbetare direkt på telefonnummer 0770-455 903.