lån snabbt och enkelt

Vill du kunna teckna ett lån snabbt och enkelt? Då ska du kolla in Bankbolaget. Hos Bankbolaget kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet.
Du kan ansöka om ett lån hos Bankbolaget direkt via företagets hemsida. Att fylla i din låneansökan tar endast någon minut. Smidigare än så kan det faktiskt inte bli. Ansökan är dessutom helt kostnadsfri.

Vad Bankbolaget – som är en fristående tjänst som agerar som ombud för lån på nätet – gör är att hjälpa dig till den långivare som kan erbjuda de bästa villkoren. Du kommer att få svar på din låneansökan inom 24 timmar under vardagar.
De typer av lån som Bankbolaget kan erbjuda är privatlån, billån och bolån. Räntan för privatlån börjar på 4,25%, för billånen från 4,55% procent och för bolånen från endast 3,18%.

När du lånar pengar via låneansökan så väljer du själv återbetalningstiden, från 1 upp till 12 år. Vidare kan du även teckna ett tryggt låneskydd.
För att kunna ansöka om ett lån via Låneansökan.se/ krävs det att du har fyllt 18 år samt har en fast inkomst från tjänst som är på minst 100 000 kronor.

Surfa in på Bankbolaget för att läsa om samtliga villkor som gäller. Notera också att det kan vara smart att ha en medsökande till lånet, då detta kan öka dina chanser till att få det beviljat.
Så vad väntar du på? Kolla in www.låneansökan.se redan idag! Om du skulle ha några frågor så kan du också kontakta kundtjänst – som har öppet dygnet runt – på telefonnummer 0770-455 903.