Kläder och seglartillbehör som håller för de tuffa krav som en seglats innebär.

Seglarshoppen är en butik som du hittar på hemsidan seglarshoppen.se. De erbjuder snabba leveranser, fri frakt och fria byten. De säljer både kläder och seglartillbehör som håller för de tuffa krav som en seglats innebär.

Hos Seglarshoppen finns kläder för alla typer av segling. Är du intresserad av sjöställ så är de uppdelade på olika kategorier utifrån den typen av segling du planerar. Kategorierna består av ocean, offshore, inshore, jolle och coastal.

Kundnöjdhet är viktigt för Seglarshoppen. De har som mål att du som kund skall vara helt nöjd med ditt köp hos företaget, från det att du surfar in på hemsidan till att du får dina varor levererade. Saknar du något i sortimentet så hör av dig till Seglarshoppens kundtjänst.

Det är både enkelt och säkert att handla hos Seglarshoppen. Du klickar i de varor som du är intresserad av att köpa i en digital varukorg. När du känner dig färdig kan du sedan granska de varor du har valt och göra eventuella ändringar.

Betalningen görs i samarbete med Klara Checkout. Du kan välja mellan att betala med faktura, kontokort, internetbank eller Klarna. Väljer du Klarna som betalningssätt har du också möjlighet att delbetala. Seglarshoppen är ett e-handelscertifierat företag som har mycket gott renommé på Trustpilot.

Seglarshoppen vill erbjuda det senaste inom segmentet marint mode och professionella seglarkläder. Därför följer de noga trender och tar ofta in nya intressanta produkter.

För att ta del av produktnyheter kan du prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem på Instagram. På det sättet kan du även ta del av tidsbegränsade erbjudanden.

Skulle du vilja komma i direkt kontakt med Seglarshoppen? Enklaste sättet är att mejla till företaget på adressen info@seglarshoppen.se. Börja den ultimata seglarsommaren genom att göra ett besök på Seglarshoppen! Läs mer om https://seglarshoppen.se/varumarken/zhik, https://seglarshoppen.se/varumarken/gill eller Musto segelkläder