Hur man undviker bedrägerier

Internet är en härlig uppfinning där miljarder av röster hörs så att alla som behöver kan nå ut till varandra om sina behov. På så sätt kan du snabbt och enkelt hitta recensioner om flyttfirman du funderar på att hyra. Tack vare detta kan du spara både tid och pengar och slippa firmor som sysslar med bedrägerier.
Det finns en gyllene regel för att skilja blufföretag från seriösa företag. Stöter du på företag med alltför billiga priser och en ”nästan för bra för att vara sant”-känsla, då är det troligen för bra för att vara sant. Oseriösa flyttfirmor kommer att ge ett lågt pris och ge en alltför kort arbetstidsuppskattning. Men det är väl goda nyheter, tänker du. Tills de får pengarna och försvinner utan ett spår. Du har då blivit utsatt för bedrägeri.
De kan också kräva en stor summa i förskott, oftast i form av kontanter. Ett seriöst företag kräver nästan aldrig kontant betalning i förskott. För att vara på det säkra sidan rekommenderas du att göra en grundlig research av företaget du planerar att anlita för din företagsflytt. Det finns översyn av ansedda företag på olika webbplatser. Där kan du även hitta forum som ger feedback på en flyttfirmas prestationer. Se upp för flyttfirmor som bara har bra recensioner. Då finns risken att dessa recensioner är en del av deras eget system. I slutändan är det ditt sunda förnuft och goda omdöme som leder dig till en framgångsrik kontorsflyttfirma. Läs mer om detta på företagsflytt.com. Läs mer på http://www.företagsflytt.com/foretagsflytt-malmo/