Hur man tar sig förbi farorna i poker

När man spelar poker ställs man oftast inför en grupp tuffa, härdade och erfarna spelare som gör allt för att behålla sina egna pengar och förskansa sig dina. Varje spelomgång är en kamp mellan vad du kan mobilisera och deras hänsynslöshet. Vad ska du då göra för att skaffa dig så bra chanser som möjligt mot dessa motståndare?
Jo, lär dig läsa korten. Många talar om att man ska läsa sina motståndare, läsa spelet och lägga ner tid och energi på att lägga upp strategier och konsekvensanalyser. Det handlar inte alls om det. Det handlar om att läsa korten, då varje kort i en kortlek har din egen kraft och sina egna egenskaper. Om man känner dessa kan man ta sig förbi även de listigaste motståndarna i poker. Det viktiga dock är att du lär dig tolka korten på rätt sätt. Exempelvis kan klöver nio både betyda att en inflytelserik person just nu är mycket intresserad av dig samt att du kan skönja seger och kommersiella framgångar. Men det kan också betyda förräderi, svaghet och dolda fällor. Om du går åt fel hål när du får upp klöver nio kan du gå ner dig ordentligt. Annars är framgången säkrad.
Eller åtminstone om vetenskapen bakom spådom i spelkort är sann. Och om den går att applicera på poker. Annars är du illa ute.
Om det inte är så, så bör du nog skärpa dig och skaffa riktig kunskap om poker. Kolla in på http://www.pokerbonusen.se