En perfekt plats för byggstädning

Det hade gått mer än 15 år sedan vi senast hörde från min farfar. Då hade han ringt min far och berättat för honom att han skulle ut och resa i världen och nästa dag var han bara borta. Nu hade jag fått ett brev från honom där han berättade att han skulle komma och hälsa på mig om ett par månader. Jag kände att jag borde ha varit glad, men det  var jag inte. Farfar var en riktig plåga. Han var perfektionist.  Mitt hus var perfekt för mig, men inte för honom.

Jag bestämde mig för att renovera mitt hus för att göra det perfekt. Jag anlitade en renoveringsfirma för ändamålet och det gick bra. Problemen visade sig i stället strax efter. Det var väldigt smutsigt. Detta var verkligen inte definitionen av perfektion. Jag hade bara fyra dagar kvar, så jag bad om hjälp.

Min granne och jag jobbade hårt en hel dag för att göra mitt hem till en perfekt plats. På kvällen upptäckte vi att vi bara hade lyckats städa  som mest 10 % av hela huset

Till slut började vi leta alternativ och ringde ett byggföretaget som föreslog att vi skulle leta på  www.byggstädning.org för offerter på byggstädning.  Hemsidan såg väldigt professionell ut och det verkade som om dom hade den perfekta lösningen för mig. Städningen gjordes på ett par dagar och därefter var mitt hus redo att välkomna min farfar.

Dagen han skulle komma, kom i stället ett brev där han berättade att han skulle ut i världen och resa.

Skönt.