Djursholms båtvarv

Har din båt råkat ut för en skada? Du vet väl att Djursholms båtvarv, beläget ute på ön Stora Skraggen, kan hjälpa dig. Djursholms båtvarv samarbetar med i princip samtliga försäkringsbolag.

Om din båt råkat ut för en skada så är det första du ska göra att ta kontakt med ditt försäkringsbolag och göra en så kallad skadeanmälan. Därefter tar du kontakt med Djursholms båtvarv ang försäkringsskador på båt.

Varvet ute på Stora Skraggen erbjuder hämtningen, besiktning och reparation av båtar i Stockholm. Efter att du ha fyllt i din förfrågan på djursholmsbatvarv.se så återkopplar företaget snabbt med en bekräftelse och offert. Glöm inte att du också ska fylla i skadenumret samt namnet på försäkringsbolaget och därtill kontaktuppgifter till handläggaren.

Att lämna in sin båt hos Djursholms båtvarv är alltid tryggt och säkert. Det familjeägda företaget, som grundades av den skicklige båtkonstruktören C.A. Fagerman, har funnits i branschen sedan 1935. Således kan man med fog säga att Djursholms båtvarv representerar tradition och yrkesskicklighet.

Om du själv lämnar in din båt på varvet, på Stora Skraggen, kan det vara bra att veta att det finns en varvsbåt med vilken du kan ta tillbaka till fastlandet. Varvet har öppet varje vardag, mellan 09-17, och under helger mellan 9 april och 28 juni.

Du vet väl att Djursholms båtvarv också kan erbjuda en lång rad olika servicetjänster, som motor- och drevservice, polering och bottenmålning. Om din båt saknar vinterförvaring så är varvet ute på Stora Skraggen också ett mycket bra alternativ. Vinterförvaring erbjuds i flera prisklasser. Kolla in vad som passar dig och din båt bäst.

Vill du komma i direkt kontakt med Djursholms båtvarv? Då kan du ringa 08-755 19 09 eller skriva till info@djursholmsbatvarv.se. Hör av dig till Djursholms båtvarv redan idag!