Börjar det bli dags att byta bil eller renovera lite där hemma?

Börjar det bli dags att byta bil eller renovera lite där hemma? Vet du vart du ska vända dig om du behöver låna pengar? Gå till http://Låna.at. Vi är ett oberoende nätombud som hjälper dig att hitta det mest attraktiva lånet. Att på egen hand jämföra villkor från alla banker är ett tidsödande företag. Låt oss göra det åt dig. Vi jämför inte mindre än 17 olika banker för att se till att du får billigast möjliga lån. Läs mer på vår hemsida eller ring 0770-455 903. Våra personliga rådgivare är tillgängliga dygnet runt.

Att låna pengar via www.Låna.at är fantastiskt smidigt. Antingen fyller du i webformuläret och skickar in eller så kontaktar du oss på telefon. Det enda vi kräver är att du har fyllt 18 och har en inkomst på minst 100 000 kronor per år. Du ska vara skriven på en svensk adress. Slutligen får du inte ha något skuldsaldo.

Den kostnadsfria nättjänsten förmedlar billån, banklån och privatlån. Här kan även ansöka om ett så kallat blancolån (ett lån som inte kräver någon säkerhet). Du kan låna upp till 350 000 kronor på det sättet. Då ett blancolån innebär ett större åtagande för banken blir räntan lite högre.

Idag tillämpar banker och andra kreditinstitut individuell räntesättning. Din räntenivå beror av din uppskattade kreditvärdighet. Om banken bedömer att du har väldigt god förmåga att betala tillbaka lånet så kan du räkna med förmånliga villkor. Om du lånar finns det anledning att ta en titt på tryggt låneskydd. Läs mer om denna försäkring på Låna.at eller ring oss på 0770-455 903.