Åk till Bryssel och låt dig förtrollas

Åk till Bryssel och låt dig förtrollas. Här hittar du en spännande mix av människor, kulturer och mat från alla delar av världen. Den belgiska huvudstaden har en enastående intressant historia som är allestädes närvarande. Här hittar du mängder av intressanta muséer, avkopplande parker, spännande arkitektur som spänner från gotik till postmodernism, underbara barer och kaféer samt en rad spännande evenemang. På informationssajten http://www.bryssel.org får du hjälp att orientera dig bland allt det staden har att erbjuda sina besökare.

I Bryssel finns det en mängd hotell att välja mellan. Staden erbjuder allt från billiga och spartanska rum för den fattige tågluffaren till överdådiga lyxsviter för tungviktarna inom politik och näringsliv. Avsett ordentligt med tid för att hitta bra logi. Den som är ute i god tid och jämför olika alternativ kan oftast spara en rejäl slant. Oftast är det både enklast och billigast att boka hotellrummet på internet. Eftersom staden har en fantastisk kollektivtrafik gör det inte så mycket om ditt hotell är beläget något utanför stadskärnan. Lägg dina pengar på sevärdheter och nöjen istället för att betala överpris för ett hotellrum mitt i centrum.

Om du är ute efter ett hotell av mellanklass kan du exempelvis titta närmare på Park Hotel (vid Avenue de l’Yser), Queen Anne (vid Boulevard E. Jacqmain), Van Belle (vid Chausee de Mons), Vendome (vid Boulevard Adolphe Max) samt New Hotel Charlemagne (vid Boulevard Charlemagne). Här kan du räkna med fräsch, säker och bekväm ackommodation, men utan de extra förmånerna som de allra lyxigaste hotellen erbjuder. Välkommen in till www.bryssel.org! Vi hjälper dig att planera din resa.