För många är spelandet en förströelse

För många är spelandet en förströelse som sätter lite extra krydda på vardagen. Under lång tid var det vanligt att man gick samman med kollegorna på jobbet för att spela på Tipsextra och V65. Spelandet bidrog till att skapa bättre sammanhållning på många arbetsplatser runt om i landet. Numera är det inte bara möjligt att spela på alla upptänkliga sportevenemang utan även en mängd andra företeelser. Idag är det på internet som spelandet ökar snabbast. Spelbolagen på nätet blir allt fler. Hur ska man kunna veta var det är bäst att spela? Vem erbjuder de bästa oddsen och bonusarna? Besök bettingresurs.se och läs mer om online betting. Vi hjälper dig att hitta den bästa spelsajten.

Vare sig du är nybörjare eller en erfaren spelare har Betway en hel del att erbjuda. Här kan du spela på fotboll, ishockey, motorsport, rugby, cykel, boxning och basket samt även poker, casino och en mängd andra onlinespel. Betway sajt är enkelt att använda och är anpassad för både PC- och Mac-miljö. Eftersom bolaget är licensierat på Malta är spelvinsterna skattefria. Betway är bland annat känt för sin extremt generösa välkomstbonus. Här får du gratisspel upp till 1000 kronor när du satsar på ett evenemang med minst 1,70 i odds.

Betways betalningssystem är både enkelt och tryggt. Systemet, som bygger på den senaste tekniken inom datasäkerhet, stöder bland annat Visa, Mastercard, ClickandBuy, Moneybookers, NET och Click2Pay, PaysafeCard samt överföring via bank. Hos Betway kan du spela livespel varje dag. Få den bästa bonusen genom att besöka Betway via www.bettingresurs.se!