I viktiga avseenden är surfplattan en vidareutveckling av persondatorn

I viktiga avseenden är surfplattan en vidareutveckling av persondatorn. Ingen bransch växer med sådan kraft som tillverkningen av mobila enheter och tjänster. Med surfplattan slipper du såväl tangentbordet och musen. Istället navigerar du genom en intuitiv och enkel pekteknik. Analytiker hävdar att surfplattan snart kommer att gå om persondatorn. På asiatiska tillväxtmarknader har försäljningen av surfplattor ökat med runt 60 per år. Det finns ingen anledning att tro att denna häpnadsväckande utveckling kommer stanna av än på några år. För att hålla dig à jour, surfa in på surfplattor test. Här kan du läsa om det senaste på marknaden.

Det allt större utbudet av surfplattor är förstås en fördel för oss konsumenter. Priserna går ner samtidigt som surfplattorna får allt högre prestanda och bredare funktionalitet. Samtidigt gör den snabba utvecklingen att det ibland är svårt att hitta rätt produkt. På informationssajten www.surfplattor.info kan du få hjälp. Här hjälper vi dig att hitta den surfplatta som bäst svarar mot dina behov och önskemål.

Med en surfplatta är det enkelt att surfa, skicka email, kolla Facebook, läsa böcker, kolla på film, fotografers och boka biljetter oavsett var du befinner dig. Vardagen blir oerhört mycket enklare med hjälp av en surfplatta. De av oss som redan skaffat en har ibland svårt att förstå hur vi tidigare klarade oss utan.

För dig som vill läsa mycket eller titta mycket på film är det viktigt att välja en modell som är vilsam för ögonen. Ett bra alternativ kan vara Asus Google Nexus 7. Surfa in på www.surfplattor.info. Här kan du läsa mer om Asus produkter.